راهنمای خرید پاور بانک
هنگام خرید پاور بانک، نکات بسیاری را باید مورد توجه قرار داد. خرید پاور بانک، تنها در پرداخت هزینهی آن خلاصه نمیشود؛ بلکه باید تمامی ویژگیها و خصایص محصول مد نظرمان، کالایی که نیازهایمان را برطرف میکند و انتظاراتی که از دستگاه داریم، را مورد توجه قرار داد. در این مقاله، توضیحاتی دربارهی پاور بانک؛ اینکه یک پاور بانک چطور کار میکند، چگونه بهترین پاور بانک را برای خود خریداری نماییم و… با تفصیل ارائه خواهد شد.
پاوربانک چیست؟
خرید پاور بانک (Power Bank)، که منبع قابل حمل نیروی الکتریسیته میباشد، به منظور شارژ دستگاههای مجهز به باتری؛ مانند تلفنهای همراه؛ دوربینها، تبلتها، لپتاپها و سایر دستگاههای دارای رابط USB، صورت میپذیرد. امروزه، با گسترش اهمیت تلفنهای همراه و همهگیر شدنِ شبکهی وب جهان گستر ، که زمینهایست برای شبکههای اجتماعی بر پایهی اینترنت، استفاده از منابع الکتریکی، که همیشه و همه جا در دسترس باشد؛ مهمتر به نظر میرسد. پاور بانکها به همین دلیل، پا به عرصهی وجود نهادند. تا نیاز افراد را در هر لحظه و هر مکان، به نیروی برق، تامین نمایند. هر دستگاهی که به پورت USB تجهیز شده باشد، با پاور بانک، قابل شارژ خواهد بود. از هدفونها گرفته تا بلندگوهای قابل حمل، یا حتیMP3 Player ها! در دست داشتن یک پاور بانک، مانند این است که شما شارژر خود را همه جا، همراه خود میبرید؛ بدون این که برای اتصال آن به برق، به یک دوشاخه نیاز داشته باشید. پاور بانک در اصطلاح، شارژر همراه نیز نامیده میشود؛ منتهی معادل دقیق این کلمهی انگلیسی، “بانک نیرو” است.
خرید پاور بانک شیائومی مدل PLM09ZM ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- ابعاد این دستگاه در حدود 14.2×71.2×147 میلیمتر است.
- وزنی معادل 243 گرم دارد.
- ظرفیت اسمی این محصول، همانطور که از اسم آن مشخص است، 10000 میلیآمپر ساعتیست.
- باتری این مدل از پاور بانک، لیتیم پلیمری میباشد.
- شارژ سریع کوالکام در این محصول، ارائه شده است.
- شدت جریان خروجی پشتیبانی شده در این دستگاه، 1.2 آمپر , 2.4 آمپر , 1.6 آمپر میباشد.
- تعداد پورتهای خارجی دستگاه، 2 عدد است.
این دستگاه تا مرز 18 واتی، از شارژ سریع دو سویه، پشتیبانی مینماید. میتوانید همزمان دو گجت خود را که از شارژ سریع پشتیبانی میکنند؛ به آن متصل کنید تا با سرعتی ویژه، شارژ شوند. قطر آن 14.2 میلیمتر میباشد که دستگاهی بسیار نازک و قابل حمل را، در اختیارتان میگذارد. این مدل، از یک نسخهی دیگرِ 20000 میلیآمپر ساعتی نیز، برخوردار است. مدار این پاور بانک، از 9 لایه محافظتی تشکیل شده است. بهرهمندی آن از قابلیت Low Power Mode، شما را در هنگام شارژ پایین دستگاه، مطلع مینماید. مدل PLM09ZM شیائومی، با شارژر سریع 18 واتی 4.2 ساعت، با شارژر 10 واتی و کابل USB استاندارد، 6.2 ساعت، برای شارژ شدن زمان میبرد. عملیات شارژدهی این دستگاه، به عنوان مثال برای گوشی آیفون 7 که ظرفیتی معادل 1960 میلیآمپر ساعت دارد، 3 ساعت و نیم تا شارژ کامل دستگاه، زمان خواهد برد. دمای عملکرد این پاور بانک شیائومی، بین 0 تا 45 درجه سانتیگراد است.
خرید پاور بانک شیائومی مدل PLM13ZM ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- ابعاد این محصول،147.8 × 73.9 × 15.3 میلیمتر است.
- وزنی در حدود 450 گرم دارد.
- ظرفیت اسمی آن، به 10000 میلیآمپر ساعت میرسد.
- ولتاژ ورودی و خروجی این کالا، در هر دو حالت، 5.0 ولت است.
- شدت جریان ورودی آن به 2.1 آمپر میرسد.
- از سویی شدت جریان خروجی، 2.4 آمپر و 2.5 آمپر میباشد.
- پورتهای خارجی این مدل از پاور بانکهای شیائومی، 2 عدد است.
- نشانگر LED، میزان شارژ محصول را به اطلاع شما میرساند.
- این محصول از شارژ سریع 3.0 نیز، پشتیبانی مینماید.
این دستگاه از پورتهای ورودی USB Type C، با شدت جریان 5 ولت و 2.1 آمپری، 9 آمپری و 2.1 آمپری و 12 ولت و 1.5 آمپری؛ تشکیل شده است. پورت میکرو USB آن از جریان 5 ولت و 2.1 آمپری، 9 ولت و 2.1 آمپری، 12 ولت و 1.5 آمپری، پشتیبانی مینماید. دو درگاه خروجی USB-A این محصول هم، از شارژ سریع تشکیل شدهاند؛ و حتی میتواند هدفونهای بلوتوثی و دستبند شیائومی شما را هم شارژ نماید. این مشخصه را میتوان مهمترین ویژگی این محصول دانست، چرا که قابلیت شارژ دستگاههایی، با شدت جریان پایین را هم برای شما ممکن میسازد. برای این کار، تنها کافیست که دکمهی پاور آن را دوبار فشار دهید؛ تا وارد وضعیت شارژ با شدت جریان پایین گردد. این پاور بانک، از قابلیت تنظیم مجدد نیز پشتیبانی مینماید. باتری آن پس از پر شدن، جریان ورودی را قطع میکند، تا نیرویی بیشتر از ظرفیت دستگاه به آن وارد نشود. ضمن اینکه کاملا در برابر جریانهای بالاتر و پایینتر، مقاوم است.
خرید پاور بانک ای دیتا مدل P20000D ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- این کالا، ابعادی برابر با 163×80.6×23.3 دارد.
- وزن 450 گرمی آن، در کلاس وزنهای سنگین قرار میگیرد.
- ظرفیت اسمی این شارژ از ایدیتا، 20000 میلی آمپر ساعتیست.
- باتری آن لیتیوم یونی میباشد.
- ولتاژ ورودی و خروجی این محصول، در هر دو حالت 5.0 آمپر است.
- شدت جریان ورودی آن به 2.0 آمپر رسیده و از جریان خروجی 2.1 آمپری پشتیبانی مینماید.
- پورتهای خارجی این محصول، به دو عدد میرسد.
- این دستگاه فاقد شارژ سریع بوده، و با استفاده از نمایشگری که بر روی صفحه تعبیه شده، میزان شارژ را به صورت درصدی، نمایش میدهد.
این محصول دارای دو پورت خروجی USB است؛ که هردو، خروجی 2.1 آمپری دارند. ضمن اینکه به چراغ قوهی LED مجهز شده، که برای کاربردی فراتر از یک پاور بانک ساده، تعبیه گشته است. این پاور بانک، به طور همزمان، دو دستگاه را شارژ میکند و در برابر جریانهای بالاتر و پایینتری، محافظ دارد. این محافظ، جلوی جریانهایی که عملکرد بهینهی سیستم شارژدهی را دچار آسیب میکنند، میگیرد. این پاور بانک، 4.6 بار تلفنهای هوشمند شما را شارژ مینماید. به این وسیله، شما نه تنها یک شارژر همراه، بلکه انگار یک نیروگاه برق را در دست خواهید داشت. محافظهای هوشمند چند مدار این محصول، در کنار شاسی مستحکم آن، جلوی شارژ بیش از حد دستگاه را میگیرند؛ بعلاوه در برابر ولتاژ بیش از حد و جریانهای بالا، مقاوم هستند. اگر از نشانگرهای LED که شارژ دستگاه شما را به طور دقیق نشان نمیدهند، خسته شدهاید؛ بدون شک مدل پر قدرت P20000D میتواند گزینهی مناسبی، برای شما باشد.
خرید پاور بانک ای دیتا مدل PT100 ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- این محصول در ابعاد 21.5 × 63 × 140 میلیمتری به بازار عرضه شده است.
- وزنی پیرامون 285 گرم دارد.
- ظرفیت اسمی آن، 10000 میلی آمپر ساعت میباشد.
- باتری لیتیوم یونی آن، با ساختاری مقاوم احاطه شده است.
- ولتاژ ورودی و خروجی این محصول نیز، در هر دو حالت به 5.0 ولت میرسد.
- شدت جریان ورودی این کالا ، حدود 2.0 آمپر بوده و جریان خروجی آن ، معادل 1.0 آمپر و 2.1 آمپر است.
- تعداد پورتهای خارجی آن، به 2 عدد میرسد.
- این مدل از پاور بانکهای ایدیتا، به شارژ سریع کوالکام، مجهز شده است.
- با استفاده از نشانگر LED، میتوانید به میزان شارژ آن دست یابید.
این دستگاه از چراغ قوهی LED برخوردار است؛ که در مواقع نیاز، به شدت میتواند کارآمد باشد. پورت ورودی شارژ پاور بانک، از جریان 5 ولت و 2 آمپری، پشتیبانی نموده و پورتهای خروجی آن، شامل دو درگاه USB Type A میباشد، که یکی مناسب جریان 5 ولت و 1 آمپری بوده؛ و دیگری مناسب شدت جریان 5 ولت و 2.1 آمپریست. این دستگاه برای شارژ کردن دوربینهای عکاسی نیز مناسب است و قادر است تا 4.5 بار، گوشیهای تلفن همراه را، با توجه به ظرفیت باتری هدف، شارژ نماید. ساختار مدل این دستگاه، آن را کاملا مناسب نگه داشتن در دست نموده است. ضمن اینکه این دستگاه، در برابر جریانهای بالاتر یا شدت جریان پایینتر، مقاوم است. بعلاوه از خود، در برابر شارژ بیش از حد نیز محافظت مینماید. اگر از دستگاه به مدت 20 ثانیه استفاده نکنید، برای نگه داشتن شارژ و جلوگیری از اتلاف باتری، دستگاه خاموش خواهد شد. ضمن اینکه در صورت پر شدن شارژ گوشی شما، دستگاه آن را متوجه شده و خود به خود، خاموش میشود.
خرید پاور بانک انکر مدل A1214 PowerCore ظرفیت 10400 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- ابعاد ارائه شده توسط این محصول، برابر با 97x80x22 میلیمتر است.
- وزنی 240 گرمی دارد.
- ظرفیت اسمی آن، به 10400 میلی آمپر ساعت میرسد.
- ولتاژ ورودی و خروجی این کالا، در هر دو حالت، 5.0 ولت است.
- شدت جریان ورودی در این مدل معادل 2.0 آمپری و شدت جریان خروجی آن ، 3.0 آمپریست.
- در این مدل نیز، تعداد پورتهای خروجی به 2 عدد میرسد.
- این دستگاه، شارژ سریع کوالکام و شارژ سریع Power Delivery را پشتیبانی نمیکند.
- نمایشگر LED این محصول، نشاندهندهی میزان شارژ آن است.
- بدنهای از جنس پلاستیک، ساختار این محصول را تکمیل میکند.
بیش از 30 میلیون نفر در دنیا، از محصولات شرکت انکر استفاده میکنند. همین امر، این برند را تبدیل به یکی از پرفروشترین برندها، در زمینهی فروش پاور بانک کرده است. این دستگاه با سرعت بالایی، تلفنهای همراه شما را شارژ میکند، و از قابلیت MultiProtect برخوردار است؛ که از پاور بانک شما و دستگاه هدف آن، در برابر جریانهای بالا و پایینتر از بازهی استاندارد خود، محافظت میکند. این مدل از پاور بانکهای انکر، تا 3 بار، دستگاههایی مانند سامسونگ گلکسی S6 را با باتری 2550 میلیآمپر ساعتی، شارژ مینماید. و یا تا یک بار، توانایی شارژ کامل iPad Air را داراست. تکنولوژی PowerIQ و VoltageBoost ، این دستگاه را قادر میسازد که در سریعترین حالت ممکن، شارژ هر پورت را به 2.4 آمپر برساند. در حالت کلی نیز، شارژ این دستگاه به ازای هر پورت، 3 آمپر میباشد. برای دستگاههایی از جمله آیفون 6 که دارای باتری 1810 میلیآمپر ساعتیست، این پاور بانک، تا 4 دفعه نیز، توانایی شارژ گجت هدف را دارد.
خرید پاور بانک موری مدل S2 ظرفیت 20000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- ابعادی برابر با 73×153 x24 میلیمتر، این دستگاه را تکمیل میکند.
- وزن آن به 400 گرم میرسد.
- ظرفیت اسمی، در این مدل از پاور بانک موری، 20000 میلی آمپر ساعتیست.
- نوع باتری این دستگاه، لیتیوم پلیمری است.
- ولتاژ ورودی و خروجی آن در هر دو حالت، 5.0 ولت است.
- شدت جریان ورودی آن، 2.1 آمپری بوده، از شدت جریان خروجی معادل 1.0 آمپر و 2.1 آمپر، برخوردار است.
- پورتهای خروجی در این دستگاه، دوگانه میباشند.
- این دستگاه، فاقد پشتیبانی از فناوری شارژ سریع کوالکام یا Power Delivery است.
- نمایش مقدار شارژ دستگاه، با نشانگر LED صورت میپذیرد و جنس بدنهی آن، از پلاستیکی مقاوم ساخته شده است.
میان ویژگیهای منحصر به فرد این محصول، میتوان به پورت خروجی 2.1 آمپری آن اشاره کرد، که به طور همزمان، دو دستگاه را با بالاترین سرعت، شارژ میکند. قیمت مقرون به صرفه، در کنار وزن سبک و شکل جمع و جور این محصول، آن را تبدیل به یکی از پر فروشترین محصولات بازار پاور بانک، نموده است. پورت ورودی آن 5 ولت و 2.1 آمپری میباشد و با سرعتی بالا، پاور بانک شما را مجددا شارژ مینماید. ساختار محافظ این دستگاه، آن را در برابر شارژ بیش از حد، شدت جریان پایین یا بیش از حد بالا، محافظت میکند. ضمن اینکه مدل S2 پاور بانک موری، در مواردی که تا مدت طولانی، باتری فاقد شارژ بماند، از آن محافظت میکند و جلوی خرابی باتری را میگیرد. علاوه بر این، این دستگاه را میتوان در هواپیما نیز مورد استفاده قرار داد. این محصول، دستگاههایی همچون آیفون 8 پلاس را تا 4.5 دفعه، سامسونگ گلکسی S8 را 4 دفعه و iPad Air را تا 21.6 بار، شارژ مجدد مینماید.
خرید پاور بانک انکر مدل A1263 PowerCore با ظرفیت 10000 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- این مدل از پاور بانکهای انکر، ابعادی x20x9260 میلیمتری دارد.
- وزن آن 170 گرمیست.
- ظرفیت اسمی، در این مدل به 10000 میلی آمپر ساعت میرسد.
- باتری لیتیومی، یکی دیگر از مشخصات این محصول است.
- ولتاژ ورودی و خروجی، در هر دو حالت، 5.0 ولت میباشد.
- جریان خروجی این دستگاه، 2.4 آمپر بوده، از یک پورت، تشکیل شده است.
- این مدل از پاور بانکهای انکر، از شارژ سریع کوالکام، پشتیبانی نمیکند.
- نحوه به نمایش درآمدن شارژ باتری، در این مدل، از طریق نشانگر LED است.
- جنس بدنهی دستگاه پلاستیکیست.
اندازهی سبک و کوچک این دستگاه، آن را برای جا به جایی و حمل و نقل، کاملا مناسب ساخته است. این دستگاه با کابلهایی استاندارد، قابلیت شارژ انواع گجتها و گوشیهای هوشمند، مانند سری گوشیهای سامسونگ، آیفون و… را داراست. این پاور بانک، توانایی شارژ سریع کوالکام را نیز دارد؛ و میتواند گوشیهایی مانند آیفون 8 را تا 3.5 بار شارژ نماید. از سویی، گوشیهایی مانند سامسونگ گلکسی S8، طیِ 2.5 بار، توسط این پاور بانک، شارژ میشوند. سیستم این پاور بانک نیز، با بهرهگیری از قابلیت MultiProtect انکر، از آن در برابر شدت جریانهای بالا یا به شدت پایین و شارژ بیش از حد؛ محافظت مینماید. از دیگر قابلیتهای این دستگاه، میتوان به بهرهگیری از قابلیت PowerIQ و VoltageBoos، اشاره کرده؛ که بالاترین سرعت شارژ را برای شما، به ارمغان میآورد.
خرید پاور بانک انکر مدل A1271 PowerCore ظرفیت 20100 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- این مدل از پاور بانکهای انکر در وزن 356 گرمی و ظرفیت اسمی 20100 میلی آمپری به بازار عرضه شدهاند.
- ولتاژ ورودی و خروجی در این مدل، 5.0 ولت است.
- در حالیکه جریان ورودی آن به 2.0 آمپر میرسد؛ از جریان خروجی 2.4 آمپری برخوردار است.
- تعداد پورتهای خارجی این محصول، 2 عدد بوده، تنها از شارژ سریع Power Delivery پشتیبانی میکند.
- نحوه نمایش شارژ باقیماندهی باتری در این محصول، از طریق لامپ LED است.
- این کالا، دارای بدنهی پلاستیکیست.
- این مدل از پاور بانکهای انکر در وزن 356 گرمی و ظرفیت اسمی 20100 میلی آمپری به بازار عرضه شدهاند.
- ولتاژ ورودی و خروجی در این مدل، 5.0 ولت است.
- در حالیکه جریان ورودی آن به 2.0 آمپر میرسد؛ از جریان خروجی 2.4 آمپری برخوردار است.
- تعداد پورتهای خارجی این محصول، 2 عدد بوده، تنها از شارژ سریع Power Delivery پشتیبانی میکند.
- نحوه نمایش شارژ باقیماندهی باتری در این محصول، از طریق لامپ LED است.
- این کالا، دارای بدنهی پلاستیکیست.
این دستگاه، قابلیت شارژ دستگاههایی مانند سامسونگ گلکسی S6، با باتری 2550 میلیآمپر ساعتی، را تا مرز 5 بار، برخوردار است. ضمن اینکه این گوشی، انواع مختلف تلفنهای همراه را نیز شارژ مینماید. این کالا، برای گوشیهایی مانند آیفون 7، تقریبا تا 7 بار شارژدهی دارد. سرعت شارژ مجدد باتری این پاور بانک، به شدت بالا بوده؛ میتواند از 2 پورت خارجی خود، دو دستگاه را همزمان و به سرعت، شارژ نماید. این دستگاه به شدت مقاوم بوده، به خوبی در دست جا میگیرد؛ و هیچ ردی از اثر انگشت، بر روی آن بر جا نخواهد ماند. کوچک بودن این دستگاه، کاملا آن را مناسب قرار دادن در کیف، جیب یا استفاده در مسافرتهای طولانی، کرده است. مانند سایر پاور بانکهای انکر، این پاور بانک هم به قابلیت MultiProtect مجهز است. این قابلیت، دستگاه را قادر میسازد تا در برابر جریانهای بالا یا به شدت پایین، مقاومت نماید. ضمن اینکه، از دستگاه در برابر شارژ بیش از حد، محافظت میشود.
خرید پاور بانک انکر مدل A1277 PowerCore ظرفیت 26800 میلی آمپر ساعت
مشخصات کلی
- این دستگاه ابعادی معادل x82x23178 میلیمتر دارد.
- وزن آن به 400 گرم میرسد.
- ظرفیت اسمی آن، در حدود 26800 میلیآمپر ساعت میباشد.
- باتری آن لیتیومی بوده و از ولتاژ ورودی و خروجی 5.0 ولت، پشتیبانی مینماید.
- شدت جریان خروجی این مدل از انکر، حدود 3.0 آمپر بوده، از سه پورت خارجی تشکیل شده است.
- این محصول، پشتیبانی از شارژ سریع کوالکام را نیز داراست.
- برای اطمینان از شارژ دستگاه، میتوانید به نشانگر LED آن، نگاهی بیندازید.
- بدنهی دستگاه از جنس پلاستیک میباشد.
خرید پاور بانک مدل A1277 انکر، به دلیل ظرفیت بالای آن، بسیار زیاد است. این پاور بانک، اکثر تلفنهای همراه را تا مرز 6 بار، شارژ مینماید. تبلتها را تا مرز 2 بار شارژدهی کرده و چندین بار به سایر گجتهایی که به آن وصل شوند؛ شارژ میرساند. هر سه پورت خارجی دستگاه، به تکنولوژی PowerIQ و VoltageBoost اختصاصیِ انکر، مجهز شدهاند که ضمن تضمین شارژ سریع و بالای چند دستگاه، آن هم به طور همزمان، خود پاور بانک نیز، با دو برابر سرعتِ پاور بانکهای معمولی، شارژ میگردد. دو کابل USB، که همراه با پکیج این محصول ارائه میشود؛ کاملا استاندارد بوده، به امر شارژ سرعت میبخشند. بعلاوه این محصول، در برابر جریانهای بالا، شارژ بیش از حد، جریانهای پایین و مضر نیز مقاوم است.
خرید پاور بانک وایرلس سامسونگ مدل EB-U 3300 ظرفیت 10000 میلیآمپر ساعت
مشخصات کلی
- ابعاد این مدل از پاور بانکهای سامسونگ، 154x72x153 میلیمتریست.
- وزن آن به 251 گرم میرسد.
- ظرفیت اسمی این محصول، 10000 میلیآمپر ساعت میباشد.
- ولتاژ ورودی و خروجی در این کالا، 5.0 ولت است.
- در مدل EB-U 3300 سامسونگ، شدت جریان خروجی به 3.0 آمپر میرسد.
- پورتهای خارجی این مدل 2 عدد میباشد.
- از طریق نشانگر LED میتوانید دربارهی شارژ دستگاه، اطلاع حاصل کنید.
- بدنهی این پاور بانک سامسونگ، فلزیست.
این دستگاه تا سرعت 25 واتی، قابلیت شارژ مجدد دارد. مهمترین مشخصهی پاور بانک EB-U 3300 سامسونگ را میتوان در قابلیت پشتیبانی از شارژ بیسیم، دانست. البته باید توجه داشته باشید که این مدل شارژ، باید توسط دستگاه شما، پشتیبانی شود؛ وگرنه عملیات شارژ، انجام نخواهد شد. سرعت شارژ وایرلس این دستگاه، 7.5 واتی میباشد. با دو پورت خارجی آن، میتوانید به راحتی و همزمان، دو دستگاه را سریع شارژ نمایید. شارژ وایرلس این دستگاه، طبق استاندارد جهانی Qi، به بازار عرضه شده است و میتواند انواع هدفونهای بلوتوثی، گلکسی واچها و تلفنهای هوشمند را شارژ نماید.
چرا خرید پاور بانک ضروریست؟ و چرا باید قبل از خرید آن راهنمای خرید پاور بانک را مطالعه کنیم؟
تکنولوژی، همه روزه، با تجهیزات پیشرفتهتر و چشمگیرتر، زندگی انسان را تسهیل میبخشد. پس از ترویج گوشیهای همراه در سراسر جهان و پیشرفت روزافزون این تجهیزات، وجود منبع دائمی برق، یکی از بدیهیاتی بود، که انسان به آن احتیاج داشت. تمام شدن شارژ باتری، مشکل بزرگی بود؛ که بخصوص در مواقعی که پریز در دسترس نیست، میتوانست بسیار دلهرهآور باشد. در این زمان بود که پاور بانکها، مانند ناجیان بشری، به کمک انسان شتافتند. این دستگاهها در اشکال و اندازههای مختلف، متناسب با نیازهای افراد، ساخته و پرداخته میشوند. هدف از یک پاور بانک این است که وقتی مشغول کار هستید، و دسترسی به پریز و منابع نیروی الکتریسیته ندارید، گوشی یا سایر تجهیزات شما را شارژ کند. بنابراین اگر به کاری مشغول هستید که دائما از تلفن همراه خود، استفاده میکنید؛ خرید پاور بانک، از بایدهای زندگی شماست!
تاریخچهی پاور بانک
اولین پاور بانک قابل حمل، توسط یک شرکت چینی به نام Pisen، در سال 2001 ساخته شد. طرح اصلی این دستگاه، شامل دو باتری قلمی بود که توسط یک مدار، به یکدیگر متصل شده بودند. این دستگاه، اولین حضور خود را در عرصهی تکنولوژی، در نمایشگاه بینالمللی الکترونیک لاس وگاس، تجربه کرد. یک تیم علمی جهت تکمیل پروژهی خود، نیاز به شارژر قابل حمل، برای دوربینهای فیلم برداری و سایر دستگاههای برقی خود داشتند. به همین دلیل هم، درخواست خود را به کمپانی چینی Pisen ارائه دادند. این تیم که در نواحی نزدیک به قارهی قطب جنوب، فعالیت میکردند؛ به دلیل سرمای هوا، دائما با مشکل کاهش عمر باتری، رو در رو بودند. ایدهی Power King، اولین پاور بانک قابل حمل، در آن زمان، شکل گرفت.
اولین پاور بانک، بزرگ بود و عمر باتری کوتاهی داشت. امروزه، با پیشرفت علم و تکنولوژی، بیشتر پاور بانکها، با ساختاری پیچیدهتر و جمع و جورتر، به همراه عمر باتری بیشتر، به بازار عرضه میشوند. حتی بسیاری از پاور بانکهای مدرن، میتواند در کف دست شما، جای بگیرد؛ یا حتی قبل از تمام شدن شارژ خود پاور بانک، چندین دستگاه را شارژ نموده، و یا یک دستگاه را چندین بار شارژ نماید.
انواع مختلف پاور بانک
- پاور بانک معمولی: پرکاربردترین پاور بانکهای بازار هستند، که به دلیل شکل مکعبی خود، در اکثر مواقع Block Power Bank ، نامیده میشوند. این دسته از پاور بانکها، میتوانند به شکل یک مستطیل باریک، عریض یا کوچک باشند. شکل بلوک مانندِ این پاور بانکها، از همین ساختار مکعب مستطیلی، نشئت میگیرد. از سویی خرید پاور بانکهای معمولی، درصد قابل توجهی از بازار شارژرهای همراه را، به خود اختصاص داده است. این نوع پاور بانکها، برای نگهداری در کیف یا کوله پشتی، بسیار مناسبند و ظرفیت نیروی تامینی آنها، پاسخگوی نیازهای روزمرهی شماست.
- پاور بانکهای باریک: خرید پاور بانکهای باریک، همانطور که از اسمشان قابل درک است، به دلیل اندازهی کوچک و بدنهی نازک آنها است. این پاور بانکها، به دلیل شباهتی که به کارتهای اعتباری دارند، اصطلاحا پاور بانک کارت اعتباری، یا credit card power bank هم نامیده میشوند. پاور بانکهای باریک، بدون آنکه احساس حجیم بودن به شما دست دهد؛ به راحتی درون جیب جای میگیرند. طراحی کوچک و نازک آن، شما را قادر میسازد تا به سادگی، آن را درون کیف پولتان قرار دهید.
- پاور بانک طرح جاکلیدی (Keychain Power Bank): این مدل از پاور بانکها، به اندازهی کافی جمع و جور هستند، و به دلیل شکل جاکلیدی مانند آنها، به راحتی میتوانید آن را با خود به همه جا ببرید.
- پاور بانک بیسیم (Wireless Power Bank): بردن سیمهای متعد به این سو و آن سو، میتواند آزاردهنده و دست و پاگیر باشد. پاور بانکهای بیسیم، تنها با قرار دادن پشت گوشی در بالای آن، اجازهی شارژ مجدد به باتری میدهند. هرچند، پیش از خرید پاور بانکهای بیسیم، ابتدا باید از این که دستگاه شما، با این نوع شارژر سازگار است، مطمئن شوید.
- پاور بانک چراغ قوهای (flashlight power bank): اگر علاقه زیادی به چادر زدن در دل طبیعت، ماهیگیری، یا اردوهای جنگلی دارید، بهرهمندی از یک چراغ قوه بسیار ضروریست. پاور بانکهای چراغ قوهای، نه تنها ایمنی شما را در شب، فراهم میسازند؛ بلکه میتوانند تلفن شما را نیز شارژ نمایند. همچنین در صورت مواجه گشتن با قطعی برق، این نوع پاور بانکها، میتوانند کمکهای شایان توجهی به شما نمایند.
- پاور بانک هدفونهای بیسیم بلوتوثی (Bluetooth Earbud Power Bank): پاور بانکها، نه تنها به عنوان یک شارژر قابل حمل، برای گوشی شما مفیدند؛ بلکه انواع مخصوص آن، با وجود دو پورت اختصاصی، میتوانند هدفونهای بیسیم بلوتوث شما را هم، شارژ نمایند. طرز استفاده از این پاور بانکها، به صورتیست که یک طرف پاور بانک، برای شارژ دستگاه شما، مناسب است و دو اسلات دیگر آن، مخصوص شارژ و نگهداری از هدفونهای بیسیم شماست.
- پاور بانک خورشیدی (solar power bank): خرید پاور بانکهای خورشیدی، به دلیل اینکه از انرژی خورشیدی و پاک، به عنوان منبع تغذیه خود بهره میگیرند؛ میتواند برای استفاده در دورههای طولانی، بسیار مناسب باشد. عمر این مدل از پاور بانکها، بسیار طولانیست و هنگامی که در معرض آفتاب قرار میگیرند؛ با تبدیل انرژی خورشیدی به الکتریسیته، تلفن همراه شما را شارژ مینمایند.
- پاور بانکهای ظرفیت بالا (High Capacity Power Bank): این پاور بانکها، به دلیل ظرفیت بالای انرژی که تامین میکنند، بسیار مناسب دستگاههای بزرگتر؛ یا چند دستگاه به طور همزمان، میباشند. معمولا باتری این مدل از پاور بانکها، بالای 20000 میلیآمپر ساعت، ظرفیت دارد. ضمن این که این محصول، کاملا برای شارژ چندین بارهی یک دستگاه، مناسب است. بخصوص اگر شما، عادت به مسافرتهای طولانیمدت دارید!
ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی هنگام خرید پاور بانک
ظرفیت پاور بانک، چیزیست که اولین مشخصهی مد نظر مشتریان، در حین خرید پاور بانک میباشد. ظرفیت اسمی پاور بانک، میزان ظرفیت باتری آن دستگاه، بر حسب میلیآمپر ساعت است. ظرفیت باتری پاور بانک خریداری شدهی شما، باید ارتباط مستقیمی با دستگاههایی که میخواهید به آن وصل کنید؛ داشته باشد. مسلم است که هرچه میزان ظرفیت پاور بانک بالاتر باشد، دستگاههای بیشتری را شارژ خواهد کرد؛ یا یک دستگاه را در دفعات بیشتری، از نظر شارژ مورد پشتیبانی قرار خواهد داد.
اما تفاوت ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی، در عمل توسط دستگاه، ثابت میشود. اکثر کمپانیهای تولید کنندهی پاور بانک، در هنگام اعلام ظرفیت اسمی محصول خود، اغراق کرده و عددی بالاتر از ظرفیت اصلی کالا را، به آن اطلاق میکنند. بخصوص پاور بانکهای ارزان بازاری، فاقد ظرفیت اعلام شده هستند و حداکثر تا 70 درصد آن را پوشش میدهند. میزان ظرفیت واقعی پاور بانک شما، در عمل و از طریق بررسی زمان شارژ، تعداد دفعاتی که پاور بانک قبل از اتمام شارژ باتری خود، دستگاه شما را شارژ میکند و… مشخص میگردد. در ادامه با پیشنهاد کالا همراه باشید
خرید پاور بانک، چه مزایایی دارد؟
مهمترین مشخصهی این محصولات را، میتوان در دسترس نگه داشتنِ نیروی الکتریکی مورد نیاز شما، دانست. در ادامه به برخی از دیگر فواید به همراه داشتن و خریداری پاور بانکها، رسیدگی میکنیم.
1- پاور بانکها به آسانی قابل حمل هستند: هدف اصلی ساخت این دستگاهها، این است که کوچکترین مکان را، با بیشترین ظرفیت میلیآمپری ممکن، اشغال نمایند. بنابراین، شما قادر خواهید بود که بدون نگرانی، آن را در جیب، کیف، کولهپشتی و یا هر جای دیگری قرار دهید و همراه خود به جاهای مختلف ببرید، بدون آنکه برایتان دست و پاگیر باشند!
2- این محصولات، در تنوع رنگ و شکل مختلفی به بازار عرضه میشوند: شکلهای مختلف و رنگهای گوناگون این محصولات، به شما امکان میدهد تا کالایی مطابق با سلیقهی خود انتخاب کنید. در بازار، مدلهای فانتزی پاور بانک، طرفداران بسیاری را به خود جلب نموده است.
3- پاور بانکها مقرون به صرفه و اقتصادی هستند: گسترهی قیمت این محصولات، خرید این شارژرهای همراه را، برای شما ممکن میسازد. قیمت پاور بانک، به کیفیت محصول، مرغوبیت مواد اولیهی استفاده شده در ساخت محصول، مدل دستگاه، مقاومت بدنهی محصول، عمر باتری و از همه مهمتر به ظرفیت واقعی باتری بستگی دارد. هر چه موارد ذکر شده، بالاتر باشد، قیمت محصول نیز بالاتر خواهد بود. اما مهمتر از همه، این است که شما برای خرید این محصولات، نیاز به پول زیادی ندارید. در بازار با توجه به نیاز شما، پاور بانکهایی با قیمت 200-100 هزار تومان یا حتی پایینتر هم موجود است.
4- پاور بانکها، مجددا قابل استفاده هستند.: نیازی نیست که شما، برای هر بار که خواستید گوشی تلفن خود را شارژ کنید، یک پاور بانک جدید دست و پا کنید! برخی پاور بانکها، حتی با یک بار شارژ باتری، بارها گوشی شما، یا سایر دستگاه هایتان را شارژ میکنند. اما به خاطر داشته باشید! میزان شارژ پاور بانک، به میزان ظرفیت باتری گوشی شما، بستگی دارد. اگر باتری گوشی شما ظرفیتی در حدود 4000 میلیآمپر ساعت دارد و پاور بانک خریداری شده، 5000 میلیآمپر ساعت میباشد؛ نمیتوان انتظار داشت چند بار متوالی، شارژ گوشی شما را انجام دهد.
5- شارژ سریع!: پاور بانکهای جدید، به تکنولوژی شارژ سریع مجهز هستند. اگر گوشی شما نیز، شارژ سریع را پشتیبانی میکند، شما گنج الکترونیکی را در دست دارید! چرا که در زمانی کمتر و سرعتی بالاتر، گوشی شما به شارژ کامل خواهد رسید. بنابراین، در مواقعی که عجله دارید، به سرعت قصد دارید خود را به جایی برسانید، یا میخواهید هرچه سریعتر گوشیتان شارژ شود، کافیست آن را به یک پاور بانک شارژ سریع بزنید؛ تا حتی در حین حرکت هم، به سرعت از شارژ سریع برخوردار شوید.
6- پاور بانکها، نگرانی شما را برای اتمام شارژ باتری دستگاهتان، به حداقل میرسانند: در دنیایی زندگی میکنیم که تلفنهای همراه، به جزئی جدانشدنی از ما تبدیل شدهاند. بسیاری از ما، حتی مشاغل خود را به دنیای الکترونیک و درون گوشیهای تلفن خود، کشیدهایم. قرنطینهی کرونا نیز، آموزشهای مجازی را باب کرد؛ که باعث شد بسیاری از خانوادهها، برای آموزش فرزندان خود، بیش از پیش به تبلت، لپتاپ و گوشیهای خود، روی بیاورند. طبیعیست که خالی شدن باتری گوشی، به نوبهی خود باعث استرس شما میشود؛ ولی با پاور بانک، دیگر نیازی به نگرانی برای اتمام شارژ خود، نخواهید داشت! خرید پاور بانک، با توجه به مزیتهای بسیار این دستگاهها، واقعا میارزد. بخصوص این حقیقت که ما روزانه با بسیاری از لوازم الکترونیکی سروکار داریم، اهمیت آنها را در زندگیمان، دو چندان میکند.
یک پاور بانک، چگونه عمل میکند؟
البته که پاور بانکها، تنها از باتری تشکیل نشدهاند. پاور بانک برای شارژ شدن، خود به نیروی الکتریسیته احتیاج دارد. بنابراین مکانیسم درونی آن، به صورتی طراحی شده که شارژ را از پریز دریافت کرده، درون خود ذخیره کند و آن را به دستگاههای دیگری انتقال دهد. به همین دلیل نیز، قطعات الکترونیکی دیگری را در دل خود جای داده است، که این فرآیند را تسهیل نموده و سرعت میبخشند. به طور معمول، پاور بانکها از دو باتری لیتیم یونی و لیتیم پلیمری تشکیل شدهاند که در ادامه، سری به مشخصات آنها نیز میزنیم.
- باتریهای لیتیم پلیمری: باتریهای لیتیم پلیمری، چند سالیست که جای باتریهای لیتیم یونی را پر کردهاند و اکثر دستگاههای دیجیتال جدید، با این باتریها به بازار عرضه میشوند؛ که عموما گرانتر نیز هستند. این باتریها از نظر اندازه، شکل و ظرفیت، انعطاف بالاتری را در اختیار کارخانههای سازنده قرار میدهند و از همه مهمتر، عمر طولانیتری به نسبت باتریهای لیتیم یونی دارند. این باتریها را میتوان در ظرفیتهای بالا و وزن پایین ساخت؛ علاوه بر این، این باتریها کمتر با خطر نشت الکترولیت، رو در رو میشوند.
- باتری لیتیم یونی: این باتریها، انرژی برق را در دانسیتهی بالاتری، به کاربر ارائه میدهند. ضمن اینکه فاقد اثر حافظه هستند. اثر حافظه یا اثر باتری تنبل، به این معناست که اگر شما به طور معمول، گوشی همراه خود را، پس از رسیدن به 15 درصد، به شارژر وصل میکنید و پس از رسیدن به 90 درصد آن را از شارژر میکنید؛ نیکل کادمیم باتری، این بازه را، میزان شارژ اصلی باتری شما تلقی خواهد کرد و به نوعی، 90 درصد به عنوان شارژ کامل، در حافظهی باتری شما خواهد ماند. باتریهای لیتیم یونی در مقایسه با باتریهای لیتیم پلیمری، عموما قیمتی پایینتر دارند.
از درگاههای پاور بانک، چه استفادهای میشود؟
در حالت عادی، پاور بانکها از دو نوع درگاه ساخته شدهاند:
- میکرو USB یا مینی USB: اکثر پاور بانکها برای شارژ شدن، از درگاه میکرو USB، برخوردار هستند. از این طریق، شما کابلی را که برای شارژ کردن گوشی استفاده میکنید، میتوانید برای شارژ نمودن پاور بانک خود هم استفاده کنید.
- کانکتور USB Type A: پورت USB Type A بزرگتر از درگاه مینیست و پاور بانک را قادر میسازد تا با استفاده از کابلهای استاندارد، سایر دستگاههای الکترونیکی را شارژ نماید. با توجه به مدل دستگاه، تعداد این پورت متفاوت بوده؛ و بر اساس ظرفیت درونی و قابلیت شارژ همزمان چند دستگاه، بر روی آن تعبیه میشود.
چگونه از پاور بانک خود نگهداری کنیم؟
برای اینکه پاور بانک شما، تا مدت طولانیتری، عملکرد بهینه داشته باشد، نیاز است که چند نکته را رعایت کنید. باتری دستگاه، مانند قلب آن عمل میکند که بدون آن، حتی پیشرفتهترین دستگاههای دیجیتال و الکترونیکی، فعال نخواهند ماند. بنابراین، همزمان که هوای باتری گوشی یا سایر دستگاههای خود را دارید، با رعایت چند نکتهی ساده، عمر پاور بانک خود را نیز افزایش دهید.
- سعی کنید پاور بانک خود را در دمای معمولی اتاق نگه دارید: این امر همیشه برای شما ممکن نخواهد بود، بخصوص با توجه به قابل حمل بودن پاور بانک، امکان بالایی وجود دارد که شما در مناطقی گرمتر یا حتی بسیار سردتر از دمای معمولی اتاق، قرار بگیرید. اما نکتهی مهمی که دربارهی باتریهای لیتیومی قابل شارژ مجدد، وجود دارد، این است که این باتریها، در دمای اتاق، بهترین عملکرد را از خود نشان میدهند. پاور بانک خود را در ماشین رها نکنید! در فصل تابستان که هوا گرم است، فضای بستهی درون ماشین، ممکن است به مرز 50 درجه سانتیگراد نیز برسد. این امر دربارهی زمستانها نیز صدق میکند. هر دوی این شرایط، برای باتری پاور بانک شما، مناسب نخواهند بود!
- پس از خرید پاور بانک و پیش از اولین استفاده، آن را شارژ کنید: شرکتهای سازندهی باتری، عموما پیشنهاد میکنند که پاور بانک خود را قبل از اولین استفاده، کاملا شارژ کنید. سیستم الکترونیکی درون پاوربانک، جلوی شارژ بیش از حد را میگیرد و حتی اگر شما، مدت طولانی پاور بانک خود را متصل به پریز، رها کنید؛ پس از شارژ کامل دستگاه، سیستم اجازهی شارژ بیش از حد نخواهد داد. اما اینکه قبل از استفاده، آن را به طور کامل شارژ کنید، کاملا معقول است؛ تا باتری به یک حد نصاب پایدار برسد.
- همیشه باتری پاور بانک را شارژ شده نگه دارید: مشخص است که پاور بانک، پیش از رساندن شارژ به سایر دستگاهها، نیاز دارد که خودش شارژ شود. بنابراین، دقت کنید که پس از استفاده از پاور بانک خود، حتما آن را شارژ کنید. این امر، بخصوص در مواردی که ناگهان کاری برایتان پیش میآید و به پاور بانک نیاز دارید، بسیار کارآمد خواهد بود.
- اگر طی یک مدت طولانی از پاور بانک استفاده نمیکنید، حتما آن را شارژ شده نگه دارید: چه باتریهای لیتیم یونی و چه باتریهای لیتیم پلیمری، برای شارژ مجدد ساخته شدهاند و خوششان نمیآید که به مدت طولانی، از شارژر دور بمانند. با توجه به اینکه به مرور زمان، اندکی از شارژ باتریها کاسته میشود؛ حتما حتی اگر از پاور بانک خود، طی مدت طولانی استفاده نمیکنید؛ آن را هر از گاهی، به شارژ بزنید.
- از پاور بانک خود درست استفاده کنید: شاید این نکته، در ابتدا بسیار ساده به نظر برسد؛ اما توجه داشته باشید که بسیاری از دستگاهها با ولتاژ مختلفی ساخته شدهاند و حتی اگر با کانکتور USB آن را به پورت پاور بانک وصل کنید، هیچ اتفاقی رخ نخواهد داد. بخصوص دستگاههای بزرگ، که جریان عبوری بسیار بالاتری را پشتیبانی میکنند؛ با یک پاور بانک کوچک به کار نمیافتند!
- آنها را از رطوبت دور نگه دارید: مشخص است که پاور بانکها نیز مانند سایر دستگاههای الکترونیکی، با آب و رطوبت، رابطهی خوبی ندارند. سعی کنید رطوبت را از این دستگاه دور نگه دارید تا به سیستم درونی آن، آسیبی وارد نشود.
- سعی کنید آن را از لوازم فلزی دور نگه دارید: اشیای فلزی قدرت خارقالعادهای در کاهش جریان خروجی پاور بانک دارند. پاور بانک وسیلهایست که انرژی الکتریکی را درون خود حفظ میکند و حتی با اینکه بسیاری از پاور بانکها برای عبور دادن نیرو، نیاز به فشردن یک دکمه خروجی دارند؛ باز هم نباید آنها را به مدت طولانی، در کنار اشیاء فلزی قرار داد. چرا که این اشیاء، به شدت در کاهش جریان عبوری از پاور بانک، تاثیر دارند. بنابراین، اگر عادت دارید که پاور بانک خود را در کنار کلیدها و سایر اشیای فلزی خود، در جیب بگذارید؛ بهتر است از این کار خودداری کنید.
- سعی کنید پاور بانک بر زمین نیفتد: برد های تعبیه شده و باتری درون دستگاه، به گونهای چیده شدهاند که در صورت وارد آمدن ضربات سخت؛ در سیستم برنامهریزی شدهی آنها، تداخل ایجاد میشود. حتی اگر بدنهی دستگاه شما در برابر ضربه مقاوم است، آن را از خطر سقوط، دور نگه دارید.
پاور بانک وایرلس چیست؟
پاور بانکهای بیسیم یا وایرلس، دارای کویلهایی هستند که از طریق پدهای شارژر، انرژی را به گوشی همراه یا سایر دستگاههای مربوطه، منتقل میکنند. سیمها و کابلهای مختلف، همیشه برای ما دست و پاگیر بودهاند و پیشرفت تکنولوژی، پاور بانکهای نسل جدید را قادر میسازند تا از طریق القایی، انرژی الکتریکی پاور بانک را به دستگاه هدف برسانند؛ بدون آنکه این وسط نیازی به هیچ کانکتوری باشد. با توجه به اینکه کانکتورها و کابلهایشان، به مرور زمان خراب میشوند یا با کمی ضربه، از کار میافتند؛ این شیوه را میتوان، روشی کارآمد برای شارژ کردن اسمارتفونها نامید. به طور معمول، شارژرهای همراه بیسیم، از استاندارد Qi برای شارژ کردن گوشی شما، استفاده میکنند؛ که استاندارد مقبول اکثر گوشیها و گجتهای الکترونیکیست.
چگونه دستگاه خود را به پاور بانک بیسیم، وصل نماییم؟
برای اینکار، ابتدا باید مطمئن شوید که دستگاه شما، از شارژ بیسیم استاندارد جهانی، پشتیبانی مینماید. این دستگاهها، برای انتقال انرژی الکتریکی، از روش الکترومغناطیسی استفاده میکنند. این میدان الکترومغناطیسی، برای انتقال و القای الکترومغناطیسیِ انرژی، میان دو دستگاه، به کار میرود. اتصال القایی پاور بانک، به دستگاه هدف، روند شارژ را ممکن میسازد. پاور بانکهای بیسیم یا وایرلس، برای رساندن انرژی الکتریکی به دستگاه شما، ابتدا انرژی الکترومغناطیسی را به برق تبدیل مینمایند. به این صورت، شارژ بیسیم گجت یا تلفن همراه هوشمند شما؛ ممکن میشود.
هنگام خرید پاور بانک، باید چه مواردی را مد نظر قرار داد؟
هنگام خرید پاور بانک، باید به نکات متعددی توجه کرد که در ادامه به تعدادی از آنها، اشاره میکنیم:
1- ظرفیت شارژ مورد نیاز خود را با پاور بانک، تطبیق دهید: یکی از مهمترین نکاتی که هنگام خرید یا انتخاب پاور بانک، باید به آن دقت کنید، ظرفیت محصول است. به دستگاهی که قصد شارژ کردن آن را دارید، فکر کنید. به طور معمول، تبلتها و لپتاپها، بیش از گوشیهای هوشمند، انرژی مصرف میکنند. همچنین برخی از باتریها، ظرفیت بیشتری در مقایسه با سایر تلفنهای همراه، دارند. اگر ظرفیت باتری تلفن یا دستگاه خود را نمیدانید کافیست نام آن را در اینترنت جستجو نمایید؛ سپس میان ویژگیها و مشخصات آن محصول، ظرفیت باتری تلفن خود را که عموما به میلیآمپر ساعت، اعلام میشود؛ بیابید.
شارژ با میلیآمپر ساعت اندازهگیری میشود. بنابراین یک باتری 1000 میلیآمپر ساعتی، به ازای هر ساعت، 1000 میلیآمپر، یعنی 1 آمپر را به شما ارائه میدهد. باتریِ تلفنهای قدیمی، در حد اکثر مواقع به 1000 میلیآمپر میرسیدند اما تلفنهای مدرن، تا مرزهای 6000 و 7000 میلیآمپر ساعت نیز، شارژدهی دارند.
2- جریان شارژ خروجی پاور بانک: این رقم، تاثیر مستقیمی در زمان شارژ دستگاه شما دارد؛ پس آن را دست کم نگیرید. اگر دستگاه دارای قابلیت شارژ سریع باشد، جریان بیشتری را از خود عبور خواهد داد که معمولا به 3 آمپر میرسد.
3- تعداد پورتهای خارجی محصول: معمولا پاور بانکهای حجیمتر، ظرفیت بالاتری را نیز به کاربر ارائه میدهند. بعلاوه تعداد پورتهای بیشتری را نیز در اختیارتان میگذارند. پورتهای پاور بانک، ممکن است جریانهای مختلفی را از خود عبور دهند؛ یا تمام دستگاههای متصل به خود را، همزمان و با یک میزان از شدت جریان، شارژ نمایند. هنگام خرید پاور بانک، حتما به قابلیت شارژ همزمان کالا، دقت کنید. چرا که ممکن است محصول، نتواند چند دستگاه را به طور همزمان و با یک سرعت، شارژ نماید.
4- اندازه و وزن: اگر خرید پاور بانکی سبک و کوچک، که بتوانید آن را به همه جا حمل کنید، برایتان خیلی مهم است؛ حتما به ابعاد، وزن و اندازهی دستگاه دقت کنید. به طور معمول، جنس پاور بانک، در میزان وزن آن دخیل است. بخصوص در هنگام مسافرت، اندازهی سنگین و یا بزرگ پاور بانک، میتواند برایتان حسابی دست و پاگیر باشد.
5- لیتیوم یونی در برابر لیتیوم پلیمری: دو فناوری اصلی باتری برای پاور بانکها که پیشتر، دربارهی آن بحث کردیم؛ تکنولوژی باتریهای لیتیوم یونی و لیتیوم پلیمریست. اگرچه از بسیاری جهات، این دو باتری با مشخصات تقریبا مشابهی ساخته میشوند؛ باید تفاوتهای ذکر شدهی آنها را نیز، مد نظر قرار داد و سپس اقدام به خرید پاور بانک، نمود.
6- کانکتورهای پاور بانک: اگرچه خروجی استاندارد پاور بانکها، تقریبا در تمامی دستگاهها، USB Type A میباشد؛ باید دقت داشت که در هنگام استفاده از پاور بانک، کابلهای سالم و استاندارد به کار رود. پس از سلامت کانکتورها و اصالت آن، حتما اطمینان حاصل نمایید.
سخن پایانی در رابطه با راهنمای خرید پاور بانک
خرید پاور بانک، به عنوان محصولی کارآمد؛ که در هنگام نیاز، به خوبی از پس شارژدهی به گوشی همراه بیجانِ شما، برمیآید؛ مزایای بسیاری به همراه دارد. منتهی، باید هنگام خرید این محصولات، جوانب احتیاط و دقت عمل را، مد نظر قرار داد. در این صورت، شما قادر به خرید بهترین محصول، از بهترین برند خواهید شد. چنین محصولی، تا مدتهای طولانی برای شما ماندگار خواهد ماند. البته، شرایط نگهداری از آن را فراموش نکنید! پاور بانکها، درست مانند ماشین، تلفنهای همراه و حتی بدن ما انسانها هستند. در صورت رسیدگی مرتب، و مراقبت از محصول؛ شما میتوانید از عمر بالای محصول خود، اطمینان داشته باشید.