اگر قصد خرید مودم جیبی را دارید، آیا توجه کردهاید که نکات مهم در انتخاب مودم همراه، چه مواردی هستند؟ پیشنهاد میکنیم قبل از اقدام به خرید، راهنمای خرید مودم جیبی را مطالعه نمایید تا انتخابی مطمئن داشته باشید.
از آنجایی که در این زمانه دسترسی به اینترنت، جزئی از امورات زندگی به حساب میآید، انواع و اقسام روشها برای اتصال به فناوری اینترنت، به کار گرفته میشود.
اصلیترین راه ورود و اتصال به دنیای اینترنت، هم از لحاظ سرعت و هم از لحاظ کیفیت، استفاده از دستگاهی به نام “مودم” است.
جا دارد برای اینکه بدانیم مودم جیبی چیست و چگونه کار میکند، در راهنمای خرید مودم جیبی نگاه مختصری به ویژگیهای کلی این دستگاه بیندازیم.
مودم چیست؟
به طور کلی اگر بخواهیم تعریف کلی و ساده از مودم بیان کنیم میتوانیم بگوییم که مودم در اصل دستگاهی است که از طریق خط تلفن، دادهها را، از شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت Internet Service Provider (ISP) ، به حالت امواج آنالوگ دریافت کرده و به امواج دیجیتال تبدیل میکند.
از طرفی هم برعکس، امواج دیجیتالی دریافتی از کامپیوتر و یا سایر دستگاههای دیجیتالی را به امواج آنالوگ تبدیل کرده و به خطوط تلفن میفرستد، به این ترتیب اطلاعات و دادهها از طریق خطوط تلفن منتقل میشود.
به این نوع دستگاهها اصطلاحاً “تلفیق و تفکیک کننده” میگویند که اصطلاح فنی آن به انگلیسی (Modulator-Demodulator) است.
رفته رفته با پیشرفتهتر شدن دستگاهها، ارتباطات به صورت دیحیتالی و بیسیم برقرار میشود. مودمها هم به این فناوری مجهز میشوند.
دستگاههای مودم برحسب نوع استفاده از آنها دارای مدلهای مختلفی هستند. یکی از انواع این دستگاهها، مودم همراه یا به بیان دیگر مودم جیبی است.
نحوه عملکرد مودم جیبی اندکی متفاوت از مودمهای کابلی متصل به برق و خط تلفن است.
نوع اتصال، آنتن، نوع باتری، میزان شارژ دهی مودم و… از جمله مهمترین مواردی است که باید به آنها توجه کرد که در ادامه راهنمای خرید مودم جیبی به بررسی آن میپردازیم.
ویژگی های مودم جیبی
مودم جیبی وسیله کوچکی است که برخلاف مودمهای خانگی که توسط کابل به برق و خط تلفن متصل هستند، بدون اتصال به برق و تلفن توسط کابل، اتصال به اینترنت رابه حالت بیسیم مهیا میکند.
در راهنمای خرید مودم جیبی، این نکته را یادآور میشویم که مودم جیبی و قابل حمل، یک وسیله کار آمد برای افرادی است که به طور دائم از تلفن همراه هوشمند استفاده میکنند و نیاز به اینترنت بیسیم دائمی قدرتمند دارند.
باید این مطلب را هم اضافه کنیم که تنها گوشیهای همراه هوشمند نیستند که با مودم جیبی به اینترنت متصل میشوند. بلکه میتوان اتصال به اینترنت دستگاههای سازگار دیگر را نیز با استفاده از مودم جیبی، فراهم کرد.
از جمله دستگاههایی که به اینترنت متصل میشوند عبارتند از انواع دوربین مدار بسته مانند دوربین مداربسته بیسیم، دوربین مداربسته سیم کارت خور، رایانههای شخصی و تبلت، که به راحتی با مودم جیبی به اینترنت متصل میشوند.
با اتصال دوربینهای مداربسته به اینترنت، میتوان فضاهای داخلی مانند منزل و محیط اداری و مغازه و یا فضای خارجی اماکن را از راه دور برای مثال با کمک گوشی هوشمند، کنترل کرد.
در این میان، میتوان به دوربین خودرو هم اشاره کرد. از این دوربین برای ثبت وقایع حین رانندگی استفاده میشود و نوع وای فای دار آن در بازار موجود است.
نکته جالب توجه در مورد این نوع دوربین خودرو، این است که باید از مودم جیبی برای اتصال آن به اینترنت استفاده کرد.
بعد از اتصال دوربین خودرو به اینترنت توسط مودم جیبی، صاحب اتومبیل و راننده خودرو، قادر خواهد بود از هر نقطه دنیا بر خودروی خود نظارت داشته باشد.
به این ترتیب ضبط تصاویر و فیلم از حوادث توسط این فناوری، کمک شایانی به مأموران راهنمایی و رانندگی در کشف حقایق میکند که این سیستم در نوع خود بسیار در خور توجه است.
اندازه و حجم مودم جیبی
در مورد اندازه مودم جیبی همانطور که قبلاً اشاره شد، باید گفت که به طور کلی این نوع مودم به نحوی طراحی شده است که حجم کمی داشته باشد.
به همین علت مودم جیبی در ابعاد کوچک تولید میشود و دارای وزن کم و بسیار سبک است. اندازه آن در حدی است که کاربران میتوانند به راحتی آن را در دست بگیرند و در کیف و یا در جیب خود قرار دهند.
در این خصوص باید گفت معمولا مودمهای جیبی با وزن 200 گرم و کمتر از آن تولید و عرضه میشوند.
وزن مودم بیشتر، بستگی به وزن باتری تعبیه شده در آن دارد، چرا که بیشترین حجم مودم را باتری اشغال میکند.
باتری یا منبع تغذیه مودم قابل شارژ است و به وسیله کابل و اتصال به برق شهری شارژ میشود. معمولا جنس باتری مودم جیبی از نوع ليتيومي است.
در راهنمای خرید مودم جیبی، نباید این مورد را هم از نظر دور داشت که اخیراً مودمهایی به بازار عرضه شدهاند که دارای باتری قدرتمندی هستند و هنگام خرید میتوان به این مورد هم توجه کرد.
برخی از مودمهای جیبی با باتری مخصوص، قابلیت این را دارند که به عنوان پاوربانک هم بتوان از آنها استفاده کرد. در واقع دو دستگاه در یکجا جمع شده است. با خرید این نوع مودم جیبی دیگر نیاز به پاوربانک نخواهد بود.
این نوع مودمهای جیبی به علت داشتن باتری قوی کمی سنگینتر از مدلهای دیگر مودم جیبی هستند.
نکته مهم دیگر در رابطه با شارژ کردن مودم جیبی که در راهنمای خرید مودم جیبی باید به آن اشاره کنیم، این است که مودم از چه درگاه و کابلی برای شارژ شدن پشتیبانی میکند.
در اغلب موارد کابل و شارژر به همراه مودم جیبی در جعبه موجود است و به طور فابریک ارائه میشود. ولی اگر مودم جیبی فاقد این لوازم جانبی بود باید براساس نوع درگاه آن، اقدام به خرید کابل کرد.
اگر مودم جیبی دارای پورت USBاست باید کابل USB و اگر دارای پورت microUSB است باید کابل مناسب با آن تهیه کرد.
طریقه اتصال مودم جیبی به اینترنت
به طور کلی برای استفاده از مودم جیبی لازم است سیمکارت و بسته اینترنت همراه خریداری کرد. با این حال باید گفت مودم جیبی هم توسط آنتن به اینترنت متصل میشود. البته آنتن آن اساساً نوعی آنتن داخلی است و در درون مودم تعبیه شده است و دیده نمیشود.
در راهنمای خرید مودم جیبی این نکته را هم باید ذکر کنیم که بعضی از مدلهای مودم جیبی قابلیت نصب آنتن خارجی را نیز دارند تا در مواقع لزوم بتوان با نصب آنتن، قدرت گیرایی آنها را افزایش داد.
شبكههای پشتیبانی مودم جيبی
هنگام خرید مودم جیبی به اصطلاحاتی برمیخوریم که برای انتخاب مودم جیبی دارای اهمیت زیادی هستند. بنابراین در راهنمای خرید مودم جیبی آنها را مورد بررسی قرار میدهیم.
اولین اصطلاحی که در مورد آن باید صحبت کنیم حرف انگلیسی G در کنار اعداد است.
حرف G مخفف و سرواژه کلمه Generation به معنی نسل است که در اسامی فناوریهای 2G ، 3G، 3.75G، 4G/LTE و 4.5G این حرف انگلیسی را مشاهده میکنیم.
این اعداد نشانگر سرعت شبکه های قابل پشتیبانی توسط گوشی همراه و مودم جیبی است.
در سال ۱۹۷۳ اولین گوشی بیسیم به بازار عرضه شد. گوشیهای ابتدایی بی سیم موسوم به نسل 1 یا 1G بودند پس از آن به مرور زمان ارتباطات راه دور پیشرفتهتر شد و مورد اقبال عمومی در جهان قرار گرفت.
نسلهای بعدی پی در پی به وجود آمدند که به طور مختصر قابلیتهای آنها را شرح میدهیم:
1- در نسل 2G گوشیهای همراه فقط قابلیت مکالمه، ارسال پیام کوتاه و کمی هم تبادل دیتا مانند mms را دارند.
2- در نسل 3G سرعت از 384 کیلوبیت در ساعت تا 2 مگابیت در ساعت امکان پذیر شده است.
3- نسل 4G/LTE بسیار سریعتر از 3G است. میتوان گفت حدوداً پنج برابر سریعتر از نسل 3 است یعنی نسل 4G/LTE سرعتی بین 3 مگابیت تا 10 مگابیت در ساعت دارد.
باید گفت که فناوری LTE که مخفف کلمه long team evolution است، یک نسل جدا نیست، بلکه شاخهای از 4G است که تأمین کننده سرعتهای تعریف شده در این استاندارد است.
مورد دیگر اینترنت بیسیم TD-LTE است که آن هم مبتنی بر فناوری نسل ۴,۵ است. سرعت بسیار بالای تا ۴۰ (Mbps) داشته و اینترنت را به صورت بیسیم در اختیار کاربران قرار میدهد.
4- تکنولوژی 5G نسل بعدی 4G است، که در حال حاضر کار بر روی توسعه این شبکه با حداکثر سرعت 1 گیگابیت در ثانیه (Gbps) ادامه دارد. تا اینکه سرعت انتقال دادهها 100 برابر سریعتر از سرعت 4G باشد.
بنابر آنچه که در راهنمای خرید مودم جیبی به آن پرداختیم، بهترین مودمهای جیبی، مدل هایی هستند که از بیشتر این شبکهها پشتیبانی میکنند.
در این قسمت از راهنمای خرید مودم جیبی، لازم است توضیحی درباره وای فای (Wi-Fi) و مای مو (MIMO) بدهیم.
وای فای (Wi-Fi) در واقع یک تکنولوژی مربوط به بیسیم است، به این ترتیب که اتصال بیسیم به دستگاه رابط اینترنت را فراهم میکند نه به خود اینترنت. تصویر زیر به خوبی بیانگر این مطلب است.
مای مو (MIMO) مخفف multiple-input and multiple-output است به معنی چند ورودی و چند خروجی است.
به زبان ساده می توان گفت هر آنتنی که در وسایل بیسیم وجود دارد برای ارسال یا دریافت داده استفاده میشود. پس اگر تعداد آنتنها بیشتر باشد، در نتیجه سرعت ارسال و دریافت نیز بالاتر خواهد رفت.
البته ناگفته نماند که سرعت انتقال داده به شرایط و عوامل دیگری نیز بستگی دارد.
اما با صرف نظر از عوامل تأثیر گذار دیگر، اگر ساده ترین حالت را در نظر بگیریم، در شرایط یکسان، تعداد آنتنها یا در واقع MIMO بالاتر به معنی سرعت بیشتر خواهد بود.
به این معنی که ۲ آنتن معادل ۲ برابر شدن سرعت است و ۴ آنتن به معنی ۴ برابر شدن حداکثر سرعت انتقال داده است.
پس با توجه به توضیحاتی که داده شد اگر در ویژگیهای مودم جیبی یا گوشی هوشمند عبارت MIMO 2×2 را مشاهده کردید به معنی داشتن2 آنتن و دو برابر شدن سرعت است. با استفاده از این تکنولوژی نقاط کور به حداقل کاهش مییابد.
MU-MIMO یا بهطور کاملتر Multi-user MIMO بیانگر پشتیبانی از کاربران متعدد استفاده کننده از یک شبکه Wi-Fi است. اگر ملاحظه کرده باشید اگر همزمان دو یا چند دستگاه به اینترنت وصل شوند، سرعت اینترنت کاهش پیدا میکند. ولی با استفاده از MU-MIMO چندین نفر میتوانند از وای فای استفاده کنند.
در ویژگیهای مودم جیبی این موارد قید میشود و مشخص میشود که چه مدل از انواع مودم جیبی دارای قابلیت MU-MIMO است.
سرعت دانلود و سرعت آپلود مودم جیبی
مطلب دیگری که لازم است در راهنمای خرید مودم جیبی به آن اشاره کنیم سرعت دانلود و سرعت آپلود توسط مودم جیبی است.
البته در حال حاضر اپراتورهای ایران سرویس اینترنت 3G / 4G / 4.5G را ارائه میدهند. ولی کارکرد هر یک بستگی به منطقه تحت پوشش هر کدام از این سرویسها دارد.
به طور کلی اپراتورها مناطق تحت پوشش خود را در سایتهای مربوط به خود منتشر میکنند که میتوان با مراجعه به هرکدام از آنها کارکرد هر یک را بررسی کرد.
پس از بررسی، میتوان برحسب سرویس ارائه شده هر اپراتور در منطقه مورد نظر، مودم جیبی با خصوصیات مطابق همان سرویس را انتخاب کرد.
به طور کلی این مورد را باید در نظر داشت که سرعت دانلود در هر یک از اپراتورها همواره بیشتر از سرعت آپلود است. برای مطمئن شدن از سرعت اینترنت در هر منطقه، امکاناتی فراهم شده است که به کمک آنها میتوان از سرعت اینترنت مطلع شد.
در این رابطه، همچنین با مراجعه به سایت هر اپراتور و ارائه دهنده اینترنت و یا با استفاده از سایتهای تست سرعت، میتوان سرعت دانلود و آپلود را در منطقه مورد نظر بررسی کرد.
با تمام این تفاسیر، در راهنمای خرید مودم جیبی بر این نکته تأکید میکنیم که عملکرد مودم جیبی روی هم رفته به آنتندهی و نوع شبکهای که مشترک انتخاب کرده است، بستگی دارد.
مودم جیبی قفل نشده یا قفل شده
در راهنمای خرید مودم جیبی به شرکتهایی اشاره کردیم که سرویس اینترنت و سیم کارت در اختیار مشتریان قرار میدهند.
این شرکتها علاوه بر موارد یاد شده انواع مودم و مودم جیبی را هم به مشتریان ارائه میدهند. معمولا این نوع مودمها از لحاظ قیمت ارزانتر از مدلهای دیگر هستند.
ولی در این نوع مودم جیبی، فقط باید از سیمکارت خود همان شرکت استفاده کرد، که در اصطلاح به این نوع مودمهای اختصاصی “مودم قفل شده” میگویند.
بعضی افراد ممکن است از واژه “مودم جیبی لاک شده” استفاده کنند که اصطلاح لاک در انگلیسی به معنی قفل است و منظور همان “مودم جیبی قفل شده” است.
در راهنمای خرید مودم جیبی، توصیه میکنیم اگر قصد خرید مودم جیبی قفل شده به دلیل ارزان بودن آن را دارید، به هیچ عنوان درصدد باز کردن قفل آن نباشید. چرا که احتمال به هم خوردن تنظیمات آن بسیار زیاد است.
ولی در مدلهای دیگر مودم جیبی به جز مودم اپراتورها، میتوان از هر نوع سیمکارت، مربوط به اپراتورهای مختلف استفاده کرد. به این نوع مودمهای جیبی در اصطلاح قفل نشده میگویند و محدودیتی از بابت انواع سیمکارت ندارند.
نشانگر مودم جیبی
در رابطه با چگونگی نمایش اطلاعات مودم در راهنمای خرید مودم جیبی باید گفت که برخی از مودمهای جیبی
دارای تعدادی نشانگر و چراغ LED رنگی هستند که اطلاعاتی مانند میزان قدرت آنتن دهی و وای فای را نمایش میدهد.
انواع دیگری از مودمهای جیبی، نشانگر LCD دارند و صفحه نمایش آن ها، وضعیت شبکه، همچنین میزان مصرف باتری و وضعیت وای فای و دیتا مودم را نشان میدهد.
مودم 4.5G قابل حمل الکاتل مدل EE70
مشخصات کلی
- نوع اتصال: بیسیم
- رابطها: پورت microUSB , شیار سیم کارت , اتصال بیسیم (Wi-Fi)
- مدل چیپست: Qualcomm MDM9240
- شبکههای قابل پشتیبانی: 2G/3G/4G/4.5G
- باندهای قابل پشتیبانی:
- 1800+2600 :+4G
- 4G LTE FDD: 800/1800/2600 MHz
- UMTS/WCDMA 900/1800/2100MHz
- کلیدها: کلید پاور
- نوع آنتن: آنتن داخلی LTE 2×2 MIMO
- سرعت انتقال دادهها: سرعت دانلود 300Mbps و سرعت آپلود 50Mbps
- منبع تغذیه: آداپتور و باتری
- نشانگر LED: دارد
- صفحه نمایش: ندارد
- باتری: دارد
- نوع باتری: باتری لیتیوم یونی
- ظرفیت باتری: 2150 میلیآمپر ساعت
- مدت زمان شارژدهی باتری: 8 ساعت
- مشخصات فنی:پشتیبانی از Cat6
- پیشتیبانی از شبکه وای فای سری ac و باند 2.4 و 5 گیگا هرتز(Dual band Wifi)
- دارای قویترین و آخرین تکنولوژی رمز گذاری وای فای WPA2
- سرعت دانلود در شبکه 4G تا 300Mbps و سرعت آپلود 100Mbps
- سرعت دانلود در شبکه 3G تا 42.7Mbps و سرعت آپلود 5.76Mbps
نقاط قوت محصول
ساپورت کردن تمام سیم کارتها
باتری قابل جدا شدن
سرعت بالا
نقاط ضعف محصول
4.5G نبودن
مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-77C
مشخصات کلی
- نوع اتصال: بیسیم
- رابطها: پورت microUSB , شیار سیم کارت , شیار کارت حافظه MicroSD , اتصال بیسیم (Wi-Fi)
- قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت: دارد
- شبکههای قابل پشتیبانی: 2G , 3G , 4G
- کلیدها: کلید خاموش / روشن کردن دستگاه
- نوع آنتن: داخلی
- سرعت انتقال دادهها: سرعت دانلود تا 100 مگابایت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 50 مگابایت بر ثانیه
- منبع تغذیه: باتری قابل شارژ
- نشانگر LED: دارد
- صفحه نمایش: ندارد
- باتری: دارد
- نوع باتری: lion
- ظرفیت باتری: 2000 میلیآمپر ساعت
خصوصیات بیسیم
- قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد
سایر مشخصات
- حداکثر کاربر قابل پشتیبانی: 10
- قابلیت پشتیبانی از سیستمعاملهای: Windows, MAC, iOS, Android
- اقلام همراه دستگاه: کیف- دفترچه راهنما- کابل Micro USB
- -خشاب سیم کارت
نقات قوت محصول
سرعت اینترنت عالی
آنتن دهی عالی
پوشش دهی اینترنت وای فای در خانه عالی
نقاط ضعف محصول
نشان ندادن درصد شارژ
نشان ندادن تعداد کاربران
مودمهای 4G بهسرعت در حال گسترش هستند و دارند جای اتصال ADSL را برای اتصال به اینترنت میگیرند.
شرکت «نزتک» محصولی را با نام « NZT-77C » روانهی بازار کرده که یک مودم سیمکارتی قابلحمل است.
مودم NZT-77C از نسل چهارم اینترنت همراه (4G) بهخوبی پشتیبانی میکند که به کمک آن میتوان سرعت دانلود و آپلود خوبی را تجربه کرد.
در قسمت جلویی NZT-77C صفحهنمایشی به چشم میخورد که میتواند اطلاعات خوبی به کاربر ارائه کند.
در قسمت پشتی NZT-77C دو شیار سیمکارت تعبیه شده است. مودم 4G نزتک مدل NZT-77C انرژی خود را از یک باتری جداشدنی تأمین میکند.
به کمک این باتری تا 4 ساعت میتوان از اینترنت نسل چهارم استفاده کرد. این مودم میتواند 10 دستگاه را بهصورت همزمان به اینترنت متصل کند.
گفتنی است این محصول دارای استانداردهای CE، FCC و ROHS است که نشاندهنده کیفیت ساخت بالای این محصول است.
معرفی
با پیشرفت فناوری و آنلاین شدن بسیاری از امور روزمره، نیاز به اینترنت به امری انکار ناپذیر تبدیل شده است.
اکثر شیوههای ارائه شده برای اتصال به اینترنت تنها تا زمانیکه در خانه یا اداره باشیم کاربرد خواهند داشت و زمانیکه صحبت از قابلحمل بودن و بههمراه داشتن اینترنت در مسافرت پیش میآید، گزینهای بهتر از مودمهای قابلحمل برای کاربر نخواهد بود.
مودمهای قابلحمل توسط شرکتهای متفاوتی روانه بازار شدهاند.
وجود تولیدکنندههای مختلف و همچنین مدلهای گوناگون موجود بازار باعث شده که کاربران گزینههای مختلفی برای انتخاب داشته باشند و بهراحتی نتوانند از میان این گزینهها یک مورد را انتخاب کنند.
در این میان شرکت نزتک از تولیدکنندگان مطرحی است که مودم قابلحمل NZT-77C را روانه بازار کرده است.
این دستگاه برای تمامی افرادی از شبکه وای فای برای اتصال به اینترنت استفاده میکنند، طراحی شده است.
بهمنظور ایجاد بالاترین سرعت و راحتی استفاده این محصول از باتری لیتیوم-یون بهره میبرد.
مودم قابلحمل NZT-77C در ابعاد جمعوجور طراحی و تولید شده است.
این محصول از یک صفحهنمایش بهره میبرد که میتوان وضعیت شبکه، میزان باتری و دیگر تنظیمات دستگاه را بر روی آن مشاهده کرد.
در قسمت پایین دستگاه یک درگاه microUSB قرار گرفته است. قاب پشتی مودم قابلیت جدا شدن دارد و در قسمت زیر آن یک باتری با ظرفیت 2000 میلیآمپر ساعت قرار گرفته است.
با جدا کردن این باتری از مودم، دسترسی به دو درگاه برای قرار دادن سیمکارتهایی با سایز اصلی و سایز میکرو امکانپذیر میشود.
مودم قابل حمل NZT-77C با استفاده از یک سیمکارت و پشتیبانی از استاندارد cat4 شبکه 4G میتواند اینترنت با سرعت بالا را در اختیار شما قرار دهد.
حداکثر سرعت دریافت و ارسال داده در آن به ترتیب برابر با 150 و 50 مگابیت بر ثانیه است.
این مودم میتواند از اتصال 10 کاربر بهطور همزمان پشتیبانی کند.
این موضوع باعث میشود که نهتنها شما بلکه دوستان یا خانوادهتان بتوانند به آن متصل شوند و به استفاده از اینترنت بپردازند.
این مودم انرژی مورد نیاز خود را از طریق یک باتری لیتیوم یونی قابل شارژ تأمین میکند.
این باتری که دارای ظرفیت 2000 میلیآمپر ساعت است، میتواند تا 4 ساعت اتصال 4G کاربر را همراهی کند.
استانداردها
مودم قابلحمل NZT-77C دارای گواهینامههای CE، FCC و RoHS است.
علامت CE انطباق محصول با قوانین و مشخصات تعریف شده در اروپا را نشان میدهد.
محصولی که علامت CE بر روی آن قرار گرفته است، نشان میدهد که مطابق با الزامات اساسی قوانین مربوط به سلامت، ایمنی و حفاظت از محیطزیست اروپا تولید شده است.
گواهینامه FCC تضمین میکند که عملکرد این دستگاهها موجب ایجاد تداخل در عملکرد سایر دستگاههای الکترونیکی نزدیک نمیشود. همچنین دستگاه مورد نظر نیز بر اثر انتشار امواج سایر ادوات و سخت افزارها، دچار مشکل و اختلال نمیشود.
همچنین محصولاتی که دارای استاندارد RoHS هستند از موادی که برای سلامتی انسان و طبیعت مضر هستند استفاده نشده است.
نگاه کلی
مودم نزتک مدل NZT-77C یک انتخاب خوب و کاربردی برای افرادی است که بیشتر زمان خود را بیرون از منزل سپری میکنند.
همچنین در محل کار خود بهراحتی میتوانید اینترنت را بین 10 نفر از دوستانتان به اشتراک بگذارید و تا 4 ساعت از سرعت بالای شبکه 4G لذت ببرید.
ابعاد کوچک و وزن کم این محصول این امکان را به شما میدهد تا بهراحتی روی میزتان بدون اشغال کردن فضای خاصی قرار داده شود.
مودم 4G قابل حمل نزتک مدل NZT-99c
مشخصات کلی
- نوع اتصال: بیسیم و باسیم
- رابطها: پورت RJ-45 WAN/LAN , پورت USB , شیار سیم کارت , شیار کارت حافظه MicroSD , اتصال بیسیم (Wi-Fi)
- مدل چیپست: کوالکام
- قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه تا ظرفیت: 32گیگابایت
- شبکههای قابل پشتیبانی: 2G , 3G , 4G
- باندهای قابل پشتیبانی: +/dc-hsupa/hsdpa/hdge/gprs/umts/gsm/lte4g
- کلیدها: کلید خاموش / روشن کردن دستگاه
- نوع آنتن: داخلی
- سرعت انتقال دادهها: سرعت دانلود تا 150 مگابیت بر ثانیه و سرعت آپلود تا 70 مگابیت بر ثانیه
- منبع تغذیه: باتری لیتیوم قابل شارژ:
- نشانگر LED: دارد
- صفحه نمایش: دارد
- مشخصات صفحه نمایش: نشانگر LED : قابلیت نمایش وضعیت شبکه ، میزان مصرف باتری ، وضعیت دیتا و wifi و …
- باتری: دارد
- ظرفیت باتری: 5200mah میلیآمپر ساعت
- مدت زمان شارژدهی باتری: 18ساعت
خصوصیات بیسیم
- شبکههای قابل پشتیبانی: 4G
- قابلیت پشتیبانی از SMS: دارد
سایر مشخصات
- حداکثر کاربر قابل پشتیبانی: 10
- نوع اتصال به اینترنت: wifi/lan/usb
- قابلیت پشتیبانی از سیستمعاملهای: android,ios,mac,windows
- اقلام همراه دستگاه:
- همراه با تبدیل سیم کارت و کیف محافظ مودم
- همراه با شارژ مخصوص
- سایر مشخصات:
- امکان استفاده از دستگاه به عنوان Power Bank
- پشتیبانی از کارت حافظه تا 32 گیگابایت
- مدت زمان شارژ کامل 6 ساعت
- قابلیت استفاده به عنوان ریپیتر
- قابلیت استفاده به عنوان روتر
- پشتیبانی از تمامی اپراتورها
- قابلیت به اشتراک گذاری فایل ، فیلم ، عکس
- دارای دو شیار سیم کارت
- دو سیم کارت
نقات قوت محصول
داشتن پورت Lan
طراحی بسیار زیبا
هم مودم و هم پاور بانک و هم ریپیتر
نقاط ضعف محصول
آنتن خارجی نمیخوره
معرفی
اینترنت یکی از نیازهای اساسی بشر امروزی است. از ثبت نام های اینترنتی تا گفتگوهای آنلاین، همگی با وجود اینترنت امکان پذیر است.
برای اتصال به اینرنت شیوه های متفاوتی وجود دارد. با این حال با پیشرفت فناوری، امکان بهره گیری از اینترنت پرسرعت با استفاده از ADSL و اینترنت سیمکارتی در سطح وسیعی فراهم شده است.
اینترنت ADSL در حال حاضر محبوبترین و پر مشترکترین نوع اتصال به اینترنت در ایران است. اما این روش محبوب هم محدودیتهای خاص خود را دارد که میتوان به محدودیت مکانی دسترسی، عدم پوشش تمامی مناطق و خرابی خطوط تلفن اشاره کرد.
استفاده از اینترنت با استفاده از سیم کارت به دلیل بینیازشدن از خط تلفن، قیمت مناسب و پشتیبانی اکثر اپراتورهای تلفن همراه از نسل سوم و چهارم اینترنت بیسیم باعث شده، تعدادی از کاربران هم از این روش اتصال بهره ببرند.
برای استفاده از هر کدام از روش های اتصال به اینترنت، شرکت های فعال در این زمینه، مودم های مختلفی را به بازار عرضه کرده اند. مودم نزتک مدل NZT-99C از جمله مودم های قابل حمل است که در ادامه به بررسی آن می پردازیم.
ویژگی ها
مودم نزتک مدل NZT-99C به شکل یک مکعب مستطیل است که لبههای آن بهصورت گرد طراحی شده است.
این محصول بدنهای پلاستیکی دارد که این موضوع نهتنها به معنای بیکیفیتبودن آن نیست، بلکه هنگام اولین برخورد با آن متوجه کیفیت خوب آن خواهید شد.
طول مودم NZT-99C در حدود 10 سانتیمتر و ضخامت آن تقریباً 2.5 سانتیمتر است که این موضوع باعث شده بهراحتی بتوان آن را در جیب لباس خود قرارداد و همیشه به همراه داشت.
این محصول از یک صفحهنمایش بهره میبرد که میتوان وضعیت شبکه، میزان باتری و دیگر تنظیمات دستگاه را بر روی آن مشاهده کرد.
کمی پایینتر از صفحهنمایش دکمه خاموش/ روشن آن قرار گرفته است.
در قسمت پایین مودم نزتک شاهد یک درگاه LAN/WAN، یک درگاه microUSB و یک درگاه USB هستیم. روی لبه سمت چپ مودم NZT-99C دو درگاه برای نصب سیمکارت با سایز استاندارد و سایز میکرو قرار گرفته است.
با قرار دادن سیمکارت در دستگاه، تعداد 10 کاربر بهطور همزمان میتوانند به دستگاه متصل شده و از اینترنت استفاده کنند. در کنار سیمکارتها هم یک درگاه برای راهاندازی مجدد مودم قرار گرفته است.
بر روی لبه سمت راست هم یک درگاه برای کارت حافظه microSD تعبیه شده است؛ بهاینترتیب مودم NZT-99C از سیستم اشتراکگذاری هم پشتیبانی میکند.
با قرار دادن کارت حافظه با حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت در داخل دستگاه، کاربرانی که دستگاه متصل هستند میتوانند از اطلاعات موجود در کارت حافظه استفاده نمایند.
در قسمت بالای این مودم یک دکمه برای تغییر تنظیمات سیمکارت قرار گرفته است. برای سوییچ کردن از سیمکارت 1 به سیمکارت 2 کافی است تا این دکمه را برای چند ثانیه نگه دارید.
طراحی ظریف و باتری داخلی قدرتمند دستگاه آن را بهوسیله مسافرتی مطمئن تبدیل کرده است و تا 18 ساعت امکان استفاده را برای کاربر فراهم میکند.
یکی از ویژگیهای قابلتوجه مودم نزتک مدل NZT-99C این است که از یک باتری قدرتمند با ظرفیت 5200 میلیآمپر ساعت بهره میبرد.
با وجود این باتری پرقدرت و درگاه USB تعبیه شده در قسمت پایین دستگاه میتوان از مودم بهعنوان پاور بانک هم استفاده کرد.
این مودم از تکنولوژی اینترنت نسل چهارم بهره میبرد که استفاده از اینترنت GPRS را بر روی لپتاپ و کامپیوترهای خانگی میسر میسازد.
بهوسیله این محصول شما میتوانید با استفاده از سیمکارت که سرویس GPRS بر روی آن فعال شده است، بهتمامی صفحات اینترنت، در هرکجا که هستید دسترسی داشته باشید
البته در محلی که هستید باید پوشش شبکههای مخابراتی وجود داشته باشد یا به عبارتی سیمکارت داخل مودم باید آنتن داشته باشد تا بتواند سرعت و کیفیت مناسب را در اختیار شما قرار دهد.
نگاه کلی
اگر از آن دسته افرادی هستید که تمایل دارند همیشه و همهجا به اینترنت دسترسی داشته باشند، استفاده از مودمهای همراه یک راهحل مناسب برای شما است.
مودم نزتک مدل NZT-99c محصولی خوشساخت با ویژگیهایی چون قابلیت پشتیبانی از شبکه نسل چهارم، باتری قدرتمند 5200 میلیآمپرساعتی با قابلیت شارژدهی به مدت 18 ساعت.
با صفحهنمایش، پشتیبانی از کارت حافظه microSD و قابلیت به اشتراکگذاری اطلاعات آن بهصورت بیسیم است که میتواند همراه همیشگی شما باشد.
سایر خصوصیات مودم جیبی
مودم جیبی دارای تنوع زیادی در بازار است. بدنه اکثر آن ها از پلاستیک مقاوم در رنگهای مختلف ساخته شده است تا سبک و قابل حمل باشند. مجهز به کلید روشن خاموش هم هستند.
برخی از مودمهای جیبی قابلیتهای ویژهای دارند که در راهنمای خرید مودم جیبی میتوان به آنها اشاره نمود. به عنوان مثال قابلیت پشتیبانی از SMS را دارند و همچنین از کارت حافظه پشتیبانی میکنند.
برای مثال دارای شیار کارت حافظه MicroSD با حداکثر ظرفیت 32 گیگابایت هستند. بعضی زا انواع آن ها نیز با سیستم عاملهای مختلف مانند Android, IOS, Mac و یا Windows سازگار هستند.
برخی نیز توسط کابل به پورت USB لپتاپ یا کامپیوتر متصل میشوند و با شارژرUSB، و یا مانند شارژرهای گوشیهای موبایل اندرویدی یا شارژر فندکی خودرو هم شارژر میشوند.
مزایای مودم جیبی
همانطور که در راهنمای خرید مودم جیبی ذکر شد، دستگاه مودم جیبی وسیله است که به طور مختص اتصال به شبکه اینترنت جهانی و اشتراک آن را انجام میدهد و به همین دلیل هم طراحی و ساخته شده است. مسلماً استفاده از چنین دستگاهی برای استفاده از اینترنت در مقایسه با اتصال گوشی هوشمند به اینترنت، عملکرد بهتر و بالاتری خواهد داشت. بالطبع آنتن دهی مناسب، دانلود و آپلود با سرعت بالا و بدون وقفه از قابلیتهای استفاده از مودم جیبی خوب خواهد بود.
همچنین در مسافرتها علاوه بر اینکه امکان استفاده بیشتر از اینترنت را فراهم میکند، باعث میشود که باتری گوشی دیر خالی شود.
چرا که اتصال مستقیم گوشی هوشمند به اینترنت بر میزان مصرف باتری آن اثر گذار است و مقداری از انرژی باتری هم صرف اتصال به اینترنت میشود.
علاوه بر آن یکی دیگر از ویژگیهای مودم جیبی خوب این است که تا چندین کاربر میتوانند با استفاده از مودم جیبی همزمان به اینترنت متصل شوند بدون اینکه افتی در عملکرد آن بوجود بیاید.
برخی از مدلهای مودم جیبی میتوانند از کاربرهای زیادی هم به طور همزمان پشتیبانی کنند. در دنیای کنونی استفاده از اینتزنت روزبه روز افزایش مییابد و مودمهای جیبی میتوانند دسترسی سریع وآسان به اینترنت را فراهم نمایند.